Main
RZERVIRAJTE ZDAJ
Apartmaji Poldi Bled
Datum prihoda
Datum odhoda
Število gostov

Apartmaji Poldi Bled

Rezultati iskanja

Ko vnesete datume in pritisnete iskanje, se rezultati prikažejo na dnu strani. Upoštevajte, da lahko rezervirate več kot en apartma.

Vrano shranjevanje koles

Pokrito parkirišče za motorje

Hišni ljubljenčki dobrodošli

Rezervacija

Število dovoljenih gostov v apartmajih Poldi Bled je odvisno od opravljene rezervacije. V apartmaju nikoli ne sme biti več gostov, kolikor jih je navedenih na rezervaciji.

Vaša rezervacija bo potrjena po prejemu potrditvenega e-maila in vavčerja, ki vam ga pošljemo takoj po plačilu akontacije.

30% plačila mora biti izvedenega za potrditev rezervacije.

 Check-in

Možnost A: V nastanitvi vas lahko sprejme predstavnik apartmajev Poldi Bled. Istočasno poravnate tudi preostanek plačila za namestitev in turistično takso.

Možnost B: Vstop v nastanitev apartmaje Poldi Bled je lahko brez kontakten. V tem primeru mora biti preostanek plačila izveden do tri dni pred prihodom.

 Odpoved

Rezervacijo v apartmaje Poldi Bled lahko brezplačno prekličete do 14 dni pred prihodom. V nasprotnem primeru niste upravičeni do vračila denarja.

Dodatna ležišča

AP Št. 3, 4 in 5 imajo možnost rezervacije dveh dodatnih ležišč (kavč).

Doplačilo za dodatno ležišče (kavč): 45€ na osebo na noč.

Otroci do 3. leta starosti bivajo brezplačno.

 Hišna Pravila

Prijava: 14.00 - 22.00

Odjava: do 10.00 ure zjutraj

Domači ljubljenčki dobrodošli.

Kajenje v apartmajih Poldi Bled ni dovoljeno (balkoni so opremljeni s pepelnikom).

Zabave niso dovoljene. Med 22.00 in 7.00 uro mora biti v objektu mir in tišina.

Zagotovljeno je eno parkirno mesto na apartma.

Vrt je skupen.

Gostje so med bivanjem odgovorni za hišo in lastnino v njej. V primeru nastanka škode: le to potrdi in oceni lastnik, gostje pa morajo plačati nastalo škodo.

 Smernice Covid-19

V apartmajih Poldi Bled se držimo priporočil za preprečevanje širjenja okužb s Covid-19 v skladu z navodili iz Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ).

V skupnih notranjih prostorih (hodniki, stopnice) morajo gostje nositi masko. V skupnih prostorih so pripravljena tudi razkužila za roke.

Sprejem gostov je lahko na njihovo željo brez kontakten. Navodila za samostojen vstop v apartmaje Poldi Bled boste dobili na e-mail.

Apartmaji Poldi Bled se počistijo, razkužijo in prezračijo po vsaki menjavi gostov. Po čiščenju nima nihče več vstopa v nastanitveno enoto do prihoda gostov. Posteljnina, brisače in perilo so oprani v skladu z lokalnimi smernicami.

Redno se čisti in razkužuje tudi skupne prostore in mesta, ki se jih gostje večkrat dotikajo (kljuke, stopniščne ograje, stikala, …).