• teaser blank
 • Teaser
 • Teaser
 • Dobrodošli na Bledu.

  Apartmaji Poldi
 • Apartma Poldi

  Od Blejskega jezera oddaljen le 5 min.
 • Preživite čudovit oddih na Bledu...

  ...v apartmajih Poldi.

apartmaji poldi bled

Apartmaji Poldi so obdani z vrtom v mirnem delu Bleda.

Hiša Poldi je le 2-3 min. hoje od trgovin, potovalne agencije, avtobusne postaje, banke in ATM, restavracije, pekarne, pralnice, slaščičarne, bara, cvetličarne, kozmetičnega salona, frizerja…in 7 – 9 min. do jezera.

Vsak apartma ima popolnoma opremljeno kuhinjo in tudi vse ostalo kar potrebujete za udobno bivanje in dopustovanje. Vsi apartmaji so opremljeni s klimatskimi napravami, satelitskimi flat TV in brezplačnim wi-fi dostopom. Hiša ima ograjen vrt in brezplačno parkirišče.

Preberi več

Blejsko jezero Številne aktivnosti

Tisto, kar dela Bled tako poseben je narava. Izoblikovala je najlepše oblike, jim dodala pridih nežnosti in jih odela v čudovite barve. Drsenje po modrozeleni gladini jezera, obisk otočka, poraslega z bujnim zelenjem, sprehod po soteski divje reke Radovne (Vintgar), spust v skrivnostno kraško jamo, vzpon na okoliške hribe in planote ter pogled na neokrnjeno naravo Triglavskega narodnega parka. Sprostitev je zagotovljena.

Blejsko jezero vas ne bo pustilo ravnodušnih. Vabi k številnim športnim aktivnostim, ležernemu poležavanju ali romantičnim trenutkom. Na otoku je bilo nekoč svetišče boginji ljubezni Živi, danes pa tam stoji veličastna gotska cerkev Marijinega vnebovzetja.

Sprostite se obdani z zelenimi gozdovi, travniki in pašniki ter izkoristite priložnost za aktiven oddih. Naužijte se idilične podobe čiste in neokrnjene narave.

Preberite več

Restavracija Okarina na Bledu

Izvirna domača in mednarodna kuhinja v prijetnem ambientu. Vljudno vabljeni!

Restavracija Okarina je oddaljena 5 min. hoje od Apartmajev Poldi.

Restavracija Okarina
Ljubljanska cesta 8, Bled, Slovenija
04 / 574 14 58, leo@okarina.com


ODPIRALNI ČAS:
Ponedeljek - Petek: 12:00 - 15:00 in 18:00 - 23:00
Sobota in Nedelja: 12:00 - 24:00

........................ 

Iz knjige gostov:

Na vsake toliko časa in letos spet, se podava z mojim dragim v Indijsko, da se spominjava let prebitih na Otoku in Okarina razstura po indijsko. Fantastična Chicken-Tikka, mmmmmm Tofu v špinači in najboljši nan od tu do Indije. Ambient pa super, res galerija okusov in odštekana glasba.


Res genialna restavracija! Super vse od postrežbe, hrane pa do ambienta. Zares super! Priporočam drugim, da jo obiščejo in se prepričajo!

 ....................... 
 
 

Festival Okarina

Okarina etno festival je postal kamenček v mozaiku blejske kulture. Preberi več

Kontakt

 • Lokacija
  Koritenska cesta 18
  SI-4260 Bled, Slovenija
  T +386 4 574 14 58, M +386 41 632 369, F +386 4 574 18 30
 • E-pošta

APARTMA NA BLEDU